Polityka prywatności -

Polityka prywatności

25 maja 2018 roku weszło w życie rozporządzenie RODO. W związku z tym chcielibyśmy poinformować Cię o przetwarzaniu Twoich danych osobowych. Miło nam poinformować, że nie gromadzimy i nie przetwarzamy żadnych danych osobowych, nie przesyłamy danych do zaufanych partnerów (żony się nie zgadzają na partnerów) w tym do Google Analytics, nie używamy pixela Facebook'a. Z ciasteczek używamy głównie napoleony i torciki hiszpańskie, prosimy o wyłączenie innych ciasteczek w swoich przeglądarkach nie są nam do niczego potrzebne. Reklamujemy to co uważamy za godne polecania i nie dostosowujemy reklam ani treści portalu do preferencji użytkowników. Piszemy o tym o czym chcemy pisać i zapraszamy tych, którzy chcą to czytać. Miłego dnia życzy redakcja portalu meskimbyc.pl.

Ochrona prywatności użytkowników portalu. Zapraszamy do zapoznania się z naszą polityką prywatności, która wyjaśnia zasady oraz sposób gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkownikach serwisu internetowego www.meskimbyc.pl.

Przypominamy, że korzystając z naszego serwisu internetowego (www.meskimbyc.pl), wyrażasz zgodę na przyjęcie zasad niniejszej Polityki Prywatności.

Przetwarzanie danych osobowych użytkowników

Dane osobowe użytkowników przechowujemy i przetwarzamy w celu realizacji usług elektronicznych świadczonych na naszych stronach internetowych, w sposób zgodny z wymogami prawa polskiego, w szczególności w zgodzie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204). Dbamy o administracyjne, techniczne i fizyczne zabezpieczenia, aby chronić dane osobowe, znajdujące się w naszym posiadaniu, przed nieautoryzowanym ujawnieniem, wykorzystaniem, zmianą i zniszczeniem. Zbiór zgromadzonych danych osobowych traktowany jest jako wydzielona baza danych, przechowywana na serwerze serwisu w specjalnej strefie bezpieczeństwa, zapewniającej właściwą ochronę.

Zakres udostępniania informacji o użytkownikach

Jako wydawcy serwisu internetowego www.meskimbyc.pl nie przekazujemy, nie sprzedajemy i nie użyczamy zgromadzonych danych osobowych użytkowników innym osobom lub instytucjom, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie użytkownika, lub w wyniku postanowienia sądu, prokuratury, policji lub innego uprawnionego organu państwa, na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań.

Pliki Cookies

W celu umożliwienia użytkownikom zarządzania serwisem internetowym oraz zapewnienia działania niektórych funkcji strony internetowej używamy tzw. cookies (ang. ciasteczka). Używamy tzw. czasowych ciasteczek ["transient cookies"], zwanymi także czasami "ciasteczkami sesyjnymi" ["session cookies"]. Takie "ciasteczko czasowe" to mały plik, który zawiera informacje o użytkowniku i znika, kiedy przeglądarka użytkownika jest zamknięta. Inaczej niż "ciasteczko trwałe" ["persistent cookie"], "ciasteczko czasowe" nie jest przechowywane na twardym dysku użytkownika; jest przechowywane tylko w pamięci ulotnej (RAM), która jest kasowana, kiedy przeglądarka sieciowa zostaje zamknięta. Używamy "ciasteczek czasowych", by na przykład dowiedzieć się, w jaki sposób użytkownik korzysta z naszej strony - dzięki temu możemy poprawić projekt naszego serwisu internetowego. "Ciasteczka czasowe" nie są połączone z żadnymi danymi osobowymi użytkownika, dzięki którym można by było go zidentyfikować. Użytkownik może w każdej chwili wyłączyć w swojej przeglądarce opcję przyjmowania cookies, ale takie wyłączenie uniemożliwi prawidłowy przebieg sesji, a tym samym uniemożliwi poprawne działanie naszego serwisu internetowego.

Nie odpowiadamy za stosowanie cookies na innych stronach internetowych dostępnych dla użytkowników dzięki linkom umieszczonym w naszym serwisie internetowym.

Informacje zawarte w logach dostępowych

Podobnie jak większość wydawców internetowych, zbieramy informacje dotyczące wykorzystania serwisów przez użytkowników oraz ich adresów IP na podstawie analizy logów dostępowych. Informacje te wykorzystywane są w celach technicznych, związanych z administracją serwerów serwisu, jak również w celach analizy statystycznej.

Linki do innych stron internetowych

Na stronach naszego serwisu internetowego możemy umieszczać linki umożliwiające użytkownikom bezpośrednie przejście na inne strony internetowe. Nie odpowiadamy jednak za politykę ochrony prywatności stosowaną przez właścicieli tych stron.

Zmiany w polityce prywatności

Rozwój technologii internetowej, zmiany ustawodawcze w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego mogą wpłynąć na zmiany w polityce prywatności serwisu www.meskimbyc.pl. O wszelkich zmianach poinformujemy bezzwłocznie użytkowników serwisu na stronach internetowych.

Pytania i kontakt

Jeśli chciałbyś, żebyśmy zaktualizowali Twoje dane osobowe albo usunęli Twoje dane osobowe z naszej bazy danych, albo jeśli masz jakieś pytania na temat polityki prywatności w naszym serwisie internetowym, skontaktuj się z nami.

 
  • Znamy zwycięzców 20. edycji konkursu BraunPrize

  • Gillette po raz kolejny wspiera świat e-sportu podczas tegorocznego Poznań Game Arena

  • Wyśmienite kawy mleczne z Philips LatteGo

  • Prezbiopia, czyli ślepota starcza dotyka mężczyzn po 40

  • Ruszył Stock Prestige Bartender VR League

  • Nie masz pomysłu na prezent dla Niego?

W wolnej chwili

Znamy zwycięzców 20. edycji konkursu BraunPrize

20. edycja BraunPrize dobiegła końca. W Centrum Innowacji marki Braun w Kronbergu 10 finalistów zaprezentowało swoje projekty przed jury i gośćmi specjalnymi, wśród których zasiadał m.in. były projektant marki Braun, ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Gillette po raz kolejny wspiera świat e-sportu podczas tegor

13. edycja, blisko 75 tysięcy osób, 1500 stanowisk gry, 10 pełnych atrakcji hal zajmujących aż 46 tysięcy metrów kwadratowych. 3 dni najważniejszych targów gamingowych w Polsce relacjonowane przez 850 akredytowanych ...

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Wyśmienite kawy mleczne z Philips LatteGo

Zaskakująco prosta w przygotowaniu i zachwycająco aksamitna – taka może być Twoja kawa. Delektuj się kremowym cappuccino, café au lait czy latte macchiato z ekspresu Philips 5000 przygotowanym w prosty ...

Czytaj więcej...

Męska uroda

Prezbiopia, czyli ślepota starcza dotyka mężczyzn po 40

Niestety trzeba jasno powiedzieć, że prezbiopia jest nieunikniona i wcześniej czy później jej objawy pojawią się u każdego z nas. Nie jest to jednak choroba, a nieuchronny ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Ruszył Stock Prestige Bartender VR League

Marka Stock Prestige wprowadza innowacyjny projekt wykorzystujący technologię wirtualnej rzeczywistości. Stock Prestige Bartender VR League to rozgrywany na licencji firmy VR Factory turniej dla barmanów amatorów oraz profesjonalistów, którzy rywalizować ...

Czytaj więcej...

Męska uroda

Nie masz pomysłu na prezent dla Niego?

Mężczyźni zazwyczaj nie są wybredni jeśli chodzi o dobór kosmetyków i urządzeń do pielęgnacji, jednak najczęściej skłaniają się w stronę solidnych, dobrze wykonanych produktów, w 100% spełniających swoje funkcje. Nie ...

Czytaj więcej...

Dom

Oczyszczacz z podwójnym działaniem

Dzięki zaawansowanej technologii oczyszczania, aerodynamicznej konstrukcji, wieloetapowemu systemowi filtracji oraz precyzyjnemu czujnikowi AeraSense, który monitoruje jakość powietrza w czasie rzeczywistym, nowy oczyszczacz Philips AC6608/10 zapewnia doskonałą wydajność usuwania zanieczyszczeń, typowych ...

Czytaj więcej...

Dom

Systemy meblowe dla singla i studenta.

Mieszkanie singla lub studenta powinno być funkcjonalne i ergonomiczne, urządzone według indywidualnych preferencji właściciela. Doskonale sprawdzą się tu meble dwa w jednym czy wysuwane blaty....

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Grillowane kwiaty cukinii z łososiem i ogórkiem kiszonym

Kwiaty cukinii jako jedna z potraw podczas spotkania przy grillu? Jak najbardziej! To wyszukane, choć proste w przygotowaniu danie sprawi, że goście na sam widok tej potrawy będą pod wrażeniem. ...

Czytaj więcej...

Dom

Chłodziarko-zamrażarki Liebherr luksus nie dla każdego

Przemyślane i dopracowane do perfekcji. Szyte na miarę wymagających użytkowników. Takie są premierowe modele chłodziarko-zamrażarek marki Liebherr. Wśród nich znajdziemy pięć wyjątkowych produktów, które pasują do każdej kuchni. Pojemny French ...

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Miętowa panna cotta z czekodżemem Łowicz

Włosi twierdzą, że panna cotta to jeden z najdoskonalszych deserów. Niewątpliwie mają rację, bo jej delikatna kremowa konsystencja w oka mgnieniu rozpływa się w ustach. Ty m razem proponujemy jej ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

LEGO® Creator Expert James Bond™ Aston Martin DB5 - słynneg

Łącząc bogactwo wyrafinowanych gadżetów z elegancją Astona Martina DB5 - ikonicznego samochodu najsłynniejszego agenta świata, Grupa LEGO prezentuje nowy zestaw z serii LEGO Creator Expert James Bond™ Aston Martin ...

Czytaj więcej...

Dom

Philips 5000 nowe szaty króla

Delektuj się kremowym cappuccino czy latte macchiato z ekspresu Philips 5000, przygotowanymi ze świeżo zmielonych ziaren - wystarczy dotknięcie jednego przycisku. Wszystkie napoje dostosujesz też do swoich upodobań, wybierając moc, ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Uchwyt rowerowy Taurus III crash test

Jak pokazują ostanie badania jazda na rowerze jest najpopularniejszym sportem w Polsce. Duży wpływ na taki stan rzeczy miły wypożyczalnie rowerów miejskich, ale grono osób, które wolne dni wsiada na ...

Czytaj więcej...

Moda i styl

Męskie buty na lato

Okres letni to dla mężczyzn nie lada wyzwanie. Biurowy dress code nie pozwala na noszenie krótkich spodni czy odkrytych butów. Jak więc sobie poradzić, kiedy doskwiera upał? Sprawdź nasz przegląd ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

KOLOR PAZNOKCI ZDRADZA CHARAKTER KOBIETY!

Trendy zmieniają się dość szybko, a pory roku mają duży wpływ na to jaki kolor lakieru do paznokci wybierzemy. Latem i wiosną świetnie wyglądają barwy pastelowe, jesienią i zimą natomiast ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Karol Bielecki inspiruje, by podążać za marzeniami

Utytułowany piłkarz ręczny, Karol Bielecki, mimo poważnej kontuzji zdołał powrócić do zawodowego sportu i reprezentować Polskę podczas Igrzysk Olimpijskich w Rio. Teraz w ramach kampanii Bridgestone „PODĄŻAJ ZA MARZENIAMI, bez względu ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Konkurs BraunPrize inspiruje młodych projektantów

Konkurs BraunPrize inspiruje młodych projektantów do poszukiwania rozwiązań mających znaczenie na co dzień Kronberg, czerwiec 2018 r. – 3087 zgłoszeń oznacza, że tegoroczna edycja konkursu BraunPrize będzie największą w jego ...

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Stock Prestige Bartender VR League

Marka Stock Prestige oraz firma VR Factory ogłaszają start cyklu turniejów dla barmanów amatorów i profesjonalistów, który w drugiej połowie roku odbywać się będzie… w świecie wirtualnym....

Czytaj więcej...

Dom

Czym kierują się Polacy kupując nowe meble?

Zgodnie z danymi GUS i Eurostatu wartość produkcji sprzedanej mebli w Polsce wyniosła w 2016 r. 42 mld zł. Za 10 proc. tej kwoty odpowiada sprzedaż wewnętrzna, 90 proc. to ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Gamingowe słuchawki Plantronics RIG 500 PRO SERIES

Plantronics, pionier w dziedzinie rozwiązań audio i technologii ubieralnych, ogłasza wejście na rynek nowej gamy produktów - RIG 500 PRO Series. Oprócz wysokiej jakości dźwięku i ultralekkiej konstrukcji istotną cechą ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Męski wypad ekstremalny

Czego najbardziej pragną mężczyźni? Oczywiście kobiet! Ale nie oszukujmy się, bywa i tak, że wręcz odwrotnie: chwili tylko w męskim gronie.  Przecież na wieczór kawalerski nie zabiera się partnerek, a ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

AiMesh - sieć w całym domu

AiMesh - nowatorska aktualizacja dla routerów ASUS, która daje użytkownikom możliwość łatwego stworzenia elastycznej i wydajnej sieci Wi-Fi, obejmującej całą powierzchnię domu, przy wykorzystaniu dowolnych kompatybilnych modeli routerów firmy....

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Pachnące placuszki bananowo-jaglane

Przepis na pyszne, pachnące placuszki bananowo-jaglane à la pancakes. Idealny, naturalnie bezglutenowy deser dla dużych i małych łasuchów - już po 12 miesiącu ...

Czytaj więcej...

Dom

Nowy wentylator oczyszczający powietrze Dyson Pure Cool

Nowy wentylator oczyszczający Dyson Pure Cool™ usuwa 99,95% najdrobniejszych, potencjalnie  szkodliwych cząstek z domowego powietrza, o wielkości nawet do 0,1 mikrona. Oczyszczacze powietrza mogą pomóc w wychwytywaniu zanieczyszczeń, bakterii i ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Rower to nasz ulubiony sport. Gdzie jeździ się najwięcej?

Jazda rowerem jest najpopularniejszym sportem uprawianym przez Polaków – tę formę aktywności wybiera 41 procent pań i 34 procent mężczyzn. W 6 na 10 polskich gospodarstw domowych jest przynajmniej jeden ...

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Blendowanie próżniowe – świeże koktajle przez cały dzień

Zachowaj świeżość swoich domowych koktajli przez cały dzień! Unikalna technologia blendowania próżniowego dostępna w blenderze szybkoobrotowym Philips HR3752 redukuje utlenianie, dzięki czemu przez wiele godzin możesz cieszyć się pysznym i ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Czy palenie jest jeszcze sexy?

Wszyscy pamiętamy kultowe sceny z filmów sprzed kilkudziesięciu lub nawet kilkunastu lat, gdzie główny bohater i piękna bohaterka seksownie „puszczają dymka”, a papieros ma dodać im atrakcyjności i seksapilu. Wystarczy ...

Czytaj więcej...

Bieganie

SPORTOWE SŁUCHAWKI SENNHEISER CX SPORT

Najnowszy bezprzewodowy zestaw słuchawkowy Sennheiser CX SPORT jest już dostępny na polskim rynku. Słuchawki niemieckiego producenta są zaprojektowane z myślą o osobach, prowadzących aktywny tryb życia. CX SPORT są odporne ...

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Sposób na udane grillowanie? Nowe przepisy!

Każdy ma swój sprawdzony sposób na spędzanie wolnego czasu pod chmurką. Jedno jest pewne. Polacy uwielbiają imprezy plenerowe, podczas których króluje wspólne grillowanie. Gdy tylko robi się ciepło, spotykamy się ...

Czytaj więcej...
-
+
36

Copyright © 2009-2018 meskimbyc.pl Wszelkie prawa zastrzeżone | mapa strony