Polityka prywatności -

Polityka prywatności

25 maja 2018 roku weszło w życie rozporządzenie RODO. W związku z tym chcielibyśmy poinformować Cię o przetwarzaniu Twoich danych osobowych. Miło nam poinformować, że nie gromadzimy i nie przetwarzamy żadnych danych osobowych, nie przesyłamy danych do zaufanych partnerów (żony się nie zgadzają na partnerów) w tym do Google Analytics, nie używamy pixela Facebook'a. Z ciasteczek używamy głównie napoleony i torciki hiszpańskie, prosimy o wyłączenie innych ciasteczek w swoich przeglądarkach nie są nam do niczego potrzebne. Reklamujemy to co uważamy za godne polecania i nie dostosowujemy reklam ani treści portalu do preferencji użytkowników. Piszemy o tym o czym chcemy pisać i zapraszamy tych, którzy chcą to czytać. Miłego dnia życzy redakcja portalu meskimbyc.pl.

Ochrona prywatności użytkowników portalu. Zapraszamy do zapoznania się z naszą polityką prywatności, która wyjaśnia zasady oraz sposób gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkownikach serwisu internetowego www.meskimbyc.pl.

Przypominamy, że korzystając z naszego serwisu internetowego (www.meskimbyc.pl), wyrażasz zgodę na przyjęcie zasad niniejszej Polityki Prywatności.

Przetwarzanie danych osobowych użytkowników

Dane osobowe użytkowników przechowujemy i przetwarzamy w celu realizacji usług elektronicznych świadczonych na naszych stronach internetowych, w sposób zgodny z wymogami prawa polskiego, w szczególności w zgodzie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204). Dbamy o administracyjne, techniczne i fizyczne zabezpieczenia, aby chronić dane osobowe, znajdujące się w naszym posiadaniu, przed nieautoryzowanym ujawnieniem, wykorzystaniem, zmianą i zniszczeniem. Zbiór zgromadzonych danych osobowych traktowany jest jako wydzielona baza danych, przechowywana na serwerze serwisu w specjalnej strefie bezpieczeństwa, zapewniającej właściwą ochronę.

Zakres udostępniania informacji o użytkownikach

Jako wydawcy serwisu internetowego www.meskimbyc.pl nie przekazujemy, nie sprzedajemy i nie użyczamy zgromadzonych danych osobowych użytkowników innym osobom lub instytucjom, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie użytkownika, lub w wyniku postanowienia sądu, prokuratury, policji lub innego uprawnionego organu państwa, na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań.

Pliki Cookies

W celu umożliwienia użytkownikom zarządzania serwisem internetowym oraz zapewnienia działania niektórych funkcji strony internetowej używamy tzw. cookies (ang. ciasteczka). Używamy tzw. czasowych ciasteczek ["transient cookies"], zwanymi także czasami "ciasteczkami sesyjnymi" ["session cookies"]. Takie "ciasteczko czasowe" to mały plik, który zawiera informacje o użytkowniku i znika, kiedy przeglądarka użytkownika jest zamknięta. Inaczej niż "ciasteczko trwałe" ["persistent cookie"], "ciasteczko czasowe" nie jest przechowywane na twardym dysku użytkownika; jest przechowywane tylko w pamięci ulotnej (RAM), która jest kasowana, kiedy przeglądarka sieciowa zostaje zamknięta. Używamy "ciasteczek czasowych", by na przykład dowiedzieć się, w jaki sposób użytkownik korzysta z naszej strony - dzięki temu możemy poprawić projekt naszego serwisu internetowego. "Ciasteczka czasowe" nie są połączone z żadnymi danymi osobowymi użytkownika, dzięki którym można by było go zidentyfikować. Użytkownik może w każdej chwili wyłączyć w swojej przeglądarce opcję przyjmowania cookies, ale takie wyłączenie uniemożliwi prawidłowy przebieg sesji, a tym samym uniemożliwi poprawne działanie naszego serwisu internetowego.

Nie odpowiadamy za stosowanie cookies na innych stronach internetowych dostępnych dla użytkowników dzięki linkom umieszczonym w naszym serwisie internetowym.

Informacje zawarte w logach dostępowych

Podobnie jak większość wydawców internetowych, zbieramy informacje dotyczące wykorzystania serwisów przez użytkowników oraz ich adresów IP na podstawie analizy logów dostępowych. Informacje te wykorzystywane są w celach technicznych, związanych z administracją serwerów serwisu, jak również w celach analizy statystycznej.

Linki do innych stron internetowych

Na stronach naszego serwisu internetowego możemy umieszczać linki umożliwiające użytkownikom bezpośrednie przejście na inne strony internetowe. Nie odpowiadamy jednak za politykę ochrony prywatności stosowaną przez właścicieli tych stron.

Zmiany w polityce prywatności

Rozwój technologii internetowej, zmiany ustawodawcze w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego mogą wpłynąć na zmiany w polityce prywatności serwisu www.meskimbyc.pl. O wszelkich zmianach poinformujemy bezzwłocznie użytkowników serwisu na stronach internetowych.

Pytania i kontakt

Jeśli chciałbyś, żebyśmy zaktualizowali Twoje dane osobowe albo usunęli Twoje dane osobowe z naszej bazy danych, albo jeśli masz jakieś pytania na temat polityki prywatności w naszym serwisie internetowym, skontaktuj się z nami.

 
  • Akumulatory samochodowe: po letnich upałach nadchodzą siarczyste mrozy

  • Bezglutenowe danie - makaron fusilli teff z pesto, parmezanem i kaparami

  • Wynajmij oczyszczacz powietrza Philips już od 3 zł dziennie!

  • Amundsen Photo Awards

  • Idealne prezenty dla miłośników kawy

  • Doctor Brew rozpoczął kampanię crowdfundingową

Męska kuchnia

Bezglutenowe danie - makaron fusilli teff z pesto, parmezan

Prosty przepis na szybkie bezglutenowe danie idealne na obiad lub wczesną kolację. Danie kusi bazyliowym aromatem, żywymi kolorami i apetycznym wyglądem. Będzie smakowało nie tylko miłośnikom bezglutenowych przysmaków, czy osobom ...

Czytaj więcej...

Dom

Wynajmij oczyszczacz powietrza Philips już od 3 zł dziennie!

Niepokoją Cię informacje na temat jakości powietrza w Polsce? Wynajmij oczyszczacz powietrza Philips już za niecałe 3zł dziennie i zadbaj o czystsze powietrze w Twoim ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Amundsen Photo Awards

Podróże są doskonałą inspiracją i potrafią zaskoczyć nawet najbardziej doświadczonych eksploratorów. Fotografia natomiast pozwala uchwycić te wyjątkowe momenty i przedstawić świat w sposób, w jaki widzi go autor. 12 grudnia, ...

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Idealne prezenty dla miłośników kawy

Masz w rodzinie lub wśród bliskich miłośnika kawy? Zastanawiasz się, co mógłbyś podarować takiej osobie na święta? Sprawdź kawowe ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Doctor Brew rozpoczął kampanię crowdfundingową

„Poproszę browar” nabiera nowego znaczenia. Doctor Brew, właściciel marki znanej miłośnikom piw rzemieślniczych, chce kupić Browar Lwówek od Grupy Browary Regionalne Jakubiak Marka Jakubiaka. Na platformie Crowdway.pl ruszyła właśnie (19.11) ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Loża Dżentelmenów – Wszystko o dobrym smaku

Pasjonaci whisky, miłośnicy tego szlachetnego trunku, eksperci z ogromną wiedzą i z nosem do wyjątkowych beczek. Poznajcie Lożę Dżentelmenów – jedyny polski klub zajmujący się selekcją ekskluzywnych szkockich ...

Czytaj więcej...

Dom

Kawa w wielkomiejskim stylu. Poznaj premierowe ekspresy Nivo

Marka Nivona prezentuje nową serię ekspresów CafeRomatica z serii 7. To świeża odsłona znanej już użytkownikom klasyki. Cztery modele popularnej ,,siódemki” zyskały nowy design i technologie pozwalające na prawdziwy relaks ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Hermaszewski: na Marsa nie lecę!

Na pokładzie jego statku nie było komputera, wszystko liczył na kartce papieru. Jedyny Polak i 89 człowiek w kosmosie opowiada o tym, jak roztopione aluminium chlapało po szybach, o orbitalnej ...

Czytaj więcej...

Męska uroda

Poznaj nowoczesne możliwości komfortowego oraz bezbolesnego

Zdrowe i zadbane zęby to pragnienie wielu osób. Niestety strach przed bólem, który od najmłodszych lat nieodłącznie kojarzy się z wizytą u stomatologa często uniemożliwia realizację tego marzenia.  Warto jednak ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Mały gest, wielka radość – spełniamy marzenia dzieci z domów

Święta Bożego Narodzenia to najbardziej rodzinny czas w roku – pełen bliskości i radosnych spotkań. Najbardziej czekają na nie najmłodsi, którzy z niecierpliwością wypatrują Świętego Mikołaja. Jednak, są wśród nas też ...

Czytaj więcej...

Dom

Jak dbać o żelazko parowe?

Jak dbać o żelazko parowe, by służyło nam jak najdłużej i nie niszczyło ubrań? Jakiej wody używać i jak je odkamieniać? Żelazko jest jednym z podstawowych sprzętów w domu, ale ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Znamy zwycięzców 20. edycji konkursu BraunPrize

20. edycja BraunPrize dobiegła końca. W Centrum Innowacji marki Braun w Kronbergu 10 finalistów zaprezentowało swoje projekty przed jury i gośćmi specjalnymi, wśród których zasiadał m.in. były projektant marki Braun, ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Gillette po raz kolejny wspiera świat e-sportu podczas tegor

13. edycja, blisko 75 tysięcy osób, 1500 stanowisk gry, 10 pełnych atrakcji hal zajmujących aż 46 tysięcy metrów kwadratowych. 3 dni najważniejszych targów gamingowych w Polsce relacjonowane przez 850 akredytowanych ...

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Wyśmienite kawy mleczne z Philips LatteGo

Zaskakująco prosta w przygotowaniu i zachwycająco aksamitna – taka może być Twoja kawa. Delektuj się kremowym cappuccino, café au lait czy latte macchiato z ekspresu Philips 5000 przygotowanym w prosty ...

Czytaj więcej...

Męska uroda

Prezbiopia, czyli ślepota starcza dotyka mężczyzn po 40

Niestety trzeba jasno powiedzieć, że prezbiopia jest nieunikniona i wcześniej czy później jej objawy pojawią się u każdego z nas. Nie jest to jednak choroba, a nieuchronny ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Ruszył Stock Prestige Bartender VR League

Marka Stock Prestige wprowadza innowacyjny projekt wykorzystujący technologię wirtualnej rzeczywistości. Stock Prestige Bartender VR League to rozgrywany na licencji firmy VR Factory turniej dla barmanów amatorów oraz profesjonalistów, którzy rywalizować ...

Czytaj więcej...

Męska uroda

Nie masz pomysłu na prezent dla Niego?

Mężczyźni zazwyczaj nie są wybredni jeśli chodzi o dobór kosmetyków i urządzeń do pielęgnacji, jednak najczęściej skłaniają się w stronę solidnych, dobrze wykonanych produktów, w 100% spełniających swoje funkcje. Nie ...

Czytaj więcej...

Dom

Oczyszczacz z podwójnym działaniem

Dzięki zaawansowanej technologii oczyszczania, aerodynamicznej konstrukcji, wieloetapowemu systemowi filtracji oraz precyzyjnemu czujnikowi AeraSense, który monitoruje jakość powietrza w czasie rzeczywistym, nowy oczyszczacz Philips AC6608/10 zapewnia doskonałą wydajność usuwania zanieczyszczeń, typowych ...

Czytaj więcej...

Dom

Systemy meblowe dla singla i studenta.

Mieszkanie singla lub studenta powinno być funkcjonalne i ergonomiczne, urządzone według indywidualnych preferencji właściciela. Doskonale sprawdzą się tu meble dwa w jednym czy wysuwane blaty....

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Grillowane kwiaty cukinii z łososiem i ogórkiem kiszonym

Kwiaty cukinii jako jedna z potraw podczas spotkania przy grillu? Jak najbardziej! To wyszukane, choć proste w przygotowaniu danie sprawi, że goście na sam widok tej potrawy będą pod wrażeniem. ...

Czytaj więcej...

Dom

Chłodziarko-zamrażarki Liebherr luksus nie dla każdego

Przemyślane i dopracowane do perfekcji. Szyte na miarę wymagających użytkowników. Takie są premierowe modele chłodziarko-zamrażarek marki Liebherr. Wśród nich znajdziemy pięć wyjątkowych produktów, które pasują do każdej kuchni. Pojemny French ...

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Miętowa panna cotta z czekodżemem Łowicz

Włosi twierdzą, że panna cotta to jeden z najdoskonalszych deserów. Niewątpliwie mają rację, bo jej delikatna kremowa konsystencja w oka mgnieniu rozpływa się w ustach. Ty m razem proponujemy jej ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

LEGO® Creator Expert James Bond™ Aston Martin DB5 - słynneg

Łącząc bogactwo wyrafinowanych gadżetów z elegancją Astona Martina DB5 - ikonicznego samochodu najsłynniejszego agenta świata, Grupa LEGO prezentuje nowy zestaw z serii LEGO Creator Expert James Bond™ Aston Martin ...

Czytaj więcej...

Dom

Philips 5000 nowe szaty króla

Delektuj się kremowym cappuccino czy latte macchiato z ekspresu Philips 5000, przygotowanymi ze świeżo zmielonych ziaren - wystarczy dotknięcie jednego przycisku. Wszystkie napoje dostosujesz też do swoich upodobań, wybierając moc, ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Uchwyt rowerowy Taurus III crash test

Jak pokazują ostanie badania jazda na rowerze jest najpopularniejszym sportem w Polsce. Duży wpływ na taki stan rzeczy miły wypożyczalnie rowerów miejskich, ale grono osób, które wolne dni wsiada na ...

Czytaj więcej...

Moda i styl

Męskie buty na lato

Okres letni to dla mężczyzn nie lada wyzwanie. Biurowy dress code nie pozwala na noszenie krótkich spodni czy odkrytych butów. Jak więc sobie poradzić, kiedy doskwiera upał? Sprawdź nasz przegląd ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

KOLOR PAZNOKCI ZDRADZA CHARAKTER KOBIETY!

Trendy zmieniają się dość szybko, a pory roku mają duży wpływ na to jaki kolor lakieru do paznokci wybierzemy. Latem i wiosną świetnie wyglądają barwy pastelowe, jesienią i zimą natomiast ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Karol Bielecki inspiruje, by podążać za marzeniami

Utytułowany piłkarz ręczny, Karol Bielecki, mimo poważnej kontuzji zdołał powrócić do zawodowego sportu i reprezentować Polskę podczas Igrzysk Olimpijskich w Rio. Teraz w ramach kampanii Bridgestone „PODĄŻAJ ZA MARZENIAMI, bez względu ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Konkurs BraunPrize inspiruje młodych projektantów

Konkurs BraunPrize inspiruje młodych projektantów do poszukiwania rozwiązań mających znaczenie na co dzień Kronberg, czerwiec 2018 r. – 3087 zgłoszeń oznacza, że tegoroczna edycja konkursu BraunPrize będzie największą w jego ...

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Stock Prestige Bartender VR League

Marka Stock Prestige oraz firma VR Factory ogłaszają start cyklu turniejów dla barmanów amatorów i profesjonalistów, który w drugiej połowie roku odbywać się będzie… w świecie wirtualnym....

Czytaj więcej...
-
+
36

Copyright © 2009-2018 meskimbyc.pl Wszelkie prawa zastrzeżone | mapa strony