Polityka prywatności -

Polityka prywatności

25 maja 2018 roku weszło w życie rozporządzenie RODO. W związku z tym chcielibyśmy poinformować Cię o przetwarzaniu Twoich danych osobowych. Miło nam poinformować, że nie gromadzimy i nie przetwarzamy żadnych danych osobowych, nie przesyłamy danych do zaufanych partnerów (żony się nie zgadzają na partnerów) w tym do Google Analytics, nie używamy pixela Facebook'a. Z ciasteczek używamy głównie napoleony i torciki hiszpańskie, prosimy o wyłączenie innych ciasteczek w swoich przeglądarkach nie są nam do niczego potrzebne. Reklamujemy to co uważamy za godne polecania i nie dostosowujemy reklam ani treści portalu do preferencji użytkowników. Piszemy o tym o czym chcemy pisać i zapraszamy tych, którzy chcą to czytać. Miłego dnia życzy redakcja portalu meskimbyc.pl.

Ochrona prywatności użytkowników portalu. Zapraszamy do zapoznania się z naszą polityką prywatności, która wyjaśnia zasady oraz sposób gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkownikach serwisu internetowego www.meskimbyc.pl.

Przypominamy, że korzystając z naszego serwisu internetowego (www.meskimbyc.pl), wyrażasz zgodę na przyjęcie zasad niniejszej Polityki Prywatności.

Przetwarzanie danych osobowych użytkowników

Dane osobowe użytkowników przechowujemy i przetwarzamy w celu realizacji usług elektronicznych świadczonych na naszych stronach internetowych, w sposób zgodny z wymogami prawa polskiego, w szczególności w zgodzie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204). Dbamy o administracyjne, techniczne i fizyczne zabezpieczenia, aby chronić dane osobowe, znajdujące się w naszym posiadaniu, przed nieautoryzowanym ujawnieniem, wykorzystaniem, zmianą i zniszczeniem. Zbiór zgromadzonych danych osobowych traktowany jest jako wydzielona baza danych, przechowywana na serwerze serwisu w specjalnej strefie bezpieczeństwa, zapewniającej właściwą ochronę.

Zakres udostępniania informacji o użytkownikach

Jako wydawcy serwisu internetowego www.meskimbyc.pl nie przekazujemy, nie sprzedajemy i nie użyczamy zgromadzonych danych osobowych użytkowników innym osobom lub instytucjom, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie użytkownika, lub w wyniku postanowienia sądu, prokuratury, policji lub innego uprawnionego organu państwa, na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań.

Pliki Cookies

W celu umożliwienia użytkownikom zarządzania serwisem internetowym oraz zapewnienia działania niektórych funkcji strony internetowej używamy tzw. cookies (ang. ciasteczka). Używamy tzw. czasowych ciasteczek ["transient cookies"], zwanymi także czasami "ciasteczkami sesyjnymi" ["session cookies"]. Takie "ciasteczko czasowe" to mały plik, który zawiera informacje o użytkowniku i znika, kiedy przeglądarka użytkownika jest zamknięta. Inaczej niż "ciasteczko trwałe" ["persistent cookie"], "ciasteczko czasowe" nie jest przechowywane na twardym dysku użytkownika; jest przechowywane tylko w pamięci ulotnej (RAM), która jest kasowana, kiedy przeglądarka sieciowa zostaje zamknięta. Używamy "ciasteczek czasowych", by na przykład dowiedzieć się, w jaki sposób użytkownik korzysta z naszej strony - dzięki temu możemy poprawić projekt naszego serwisu internetowego. "Ciasteczka czasowe" nie są połączone z żadnymi danymi osobowymi użytkownika, dzięki którym można by było go zidentyfikować. Użytkownik może w każdej chwili wyłączyć w swojej przeglądarce opcję przyjmowania cookies, ale takie wyłączenie uniemożliwi prawidłowy przebieg sesji, a tym samym uniemożliwi poprawne działanie naszego serwisu internetowego.

Nie odpowiadamy za stosowanie cookies na innych stronach internetowych dostępnych dla użytkowników dzięki linkom umieszczonym w naszym serwisie internetowym.

Informacje zawarte w logach dostępowych

Podobnie jak większość wydawców internetowych, zbieramy informacje dotyczące wykorzystania serwisów przez użytkowników oraz ich adresów IP na podstawie analizy logów dostępowych. Informacje te wykorzystywane są w celach technicznych, związanych z administracją serwerów serwisu, jak również w celach analizy statystycznej.

Linki do innych stron internetowych

Na stronach naszego serwisu internetowego możemy umieszczać linki umożliwiające użytkownikom bezpośrednie przejście na inne strony internetowe. Nie odpowiadamy jednak za politykę ochrony prywatności stosowaną przez właścicieli tych stron.

Zmiany w polityce prywatności

Rozwój technologii internetowej, zmiany ustawodawcze w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego mogą wpłynąć na zmiany w polityce prywatności serwisu www.meskimbyc.pl. O wszelkich zmianach poinformujemy bezzwłocznie użytkowników serwisu na stronach internetowych.

Pytania i kontakt

Jeśli chciałbyś, żebyśmy zaktualizowali Twoje dane osobowe albo usunęli Twoje dane osobowe z naszej bazy danych, albo jeśli masz jakieś pytania na temat polityki prywatności w naszym serwisie internetowym, skontaktuj się z nami.

 
  • Gamingowe słuchawki Plantronics RIG 500 PRO SERIES

  • Męski wypad ekstremalny

  • AiMesh - sieć w całym domu

  • Pachnące placuszki bananowo-jaglane

  • Nowy wentylator oczyszczający powietrze Dyson Pure Cool

  • Rower to nasz ulubiony sport. Gdzie jeździ się najwięcej?

W wolnej chwili

Gamingowe słuchawki Plantronics RIG 500 PRO SERIES

Plantronics, pionier w dziedzinie rozwiązań audio i technologii ubieralnych, ogłasza wejście na rynek nowej gamy produktów - RIG 500 PRO Series. Oprócz wysokiej jakości dźwięku i ultralekkiej konstrukcji istotną cechą ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Męski wypad ekstremalny

Czego najbardziej pragną mężczyźni? Oczywiście kobiet! Ale nie oszukujmy się, bywa i tak, że wręcz odwrotnie: chwili tylko w męskim gronie.  Przecież na wieczór kawalerski nie zabiera się partnerek, a ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

AiMesh - sieć w całym domu

AiMesh - nowatorska aktualizacja dla routerów ASUS, która daje użytkownikom możliwość łatwego stworzenia elastycznej i wydajnej sieci Wi-Fi, obejmującej całą powierzchnię domu, przy wykorzystaniu dowolnych kompatybilnych modeli routerów firmy....

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Pachnące placuszki bananowo-jaglane

Przepis na pyszne, pachnące placuszki bananowo-jaglane à la pancakes. Idealny, naturalnie bezglutenowy deser dla dużych i małych łasuchów - już po 12 miesiącu ...

Czytaj więcej...

Dom

Nowy wentylator oczyszczający powietrze Dyson Pure Cool

Nowy wentylator oczyszczający Dyson Pure Cool™ usuwa 99,95% najdrobniejszych, potencjalnie  szkodliwych cząstek z domowego powietrza, o wielkości nawet do 0,1 mikrona. Oczyszczacze powietrza mogą pomóc w wychwytywaniu zanieczyszczeń, bakterii i ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Rower to nasz ulubiony sport. Gdzie jeździ się najwięcej?

Jazda rowerem jest najpopularniejszym sportem uprawianym przez Polaków – tę formę aktywności wybiera 41 procent pań i 34 procent mężczyzn. W 6 na 10 polskich gospodarstw domowych jest przynajmniej jeden ...

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Blendowanie próżniowe – świeże koktajle przez cały dzień

Zachowaj świeżość swoich domowych koktajli przez cały dzień! Unikalna technologia blendowania próżniowego dostępna w blenderze szybkoobrotowym Philips HR3752 redukuje utlenianie, dzięki czemu przez wiele godzin możesz cieszyć się pysznym i ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Czy palenie jest jeszcze sexy?

Wszyscy pamiętamy kultowe sceny z filmów sprzed kilkudziesięciu lub nawet kilkunastu lat, gdzie główny bohater i piękna bohaterka seksownie „puszczają dymka”, a papieros ma dodać im atrakcyjności i seksapilu. Wystarczy ...

Czytaj więcej...

Bieganie

SPORTOWE SŁUCHAWKI SENNHEISER CX SPORT

Najnowszy bezprzewodowy zestaw słuchawkowy Sennheiser CX SPORT jest już dostępny na polskim rynku. Słuchawki niemieckiego producenta są zaprojektowane z myślą o osobach, prowadzących aktywny tryb życia. CX SPORT są odporne ...

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Sposób na udane grillowanie? Nowe przepisy!

Każdy ma swój sprawdzony sposób na spędzanie wolnego czasu pod chmurką. Jedno jest pewne. Polacy uwielbiają imprezy plenerowe, podczas których króluje wspólne grillowanie. Gdy tylko robi się ciepło, spotykamy się ...

Czytaj więcej...

Dom

Spieszysz się? Zapomnij o desce do prasowania!

Ręczna parownica do ubrań to idealne uzupełnienie żelazka, gdyż szybko usunie zagniecenia z ubrań, gdy nie mamy czasu na rozkładanie deski do prasowania. Co więcej, odświeży i usunie zapachy z ...

Czytaj więcej...

Męska uroda

Kumazu – profesjonalna pielęgnacja każdego zarostu!

Zapuszczanie, strzyżenie, modelowanie, czesanie… dbanie o brodę to niezwykle pracochłonne zajęcie. Wszystkie te czynności mogą jednak nie przynieść zadowalających efektów, jeśli zabraknie najważniejszej z nich – pielęgnacji z użyciem najwyższej ...

Czytaj więcej...

Dom

Philips OLED 973 – obraz większy niż telewizor

Perfekcyjna jakość obrazu, europejskie wzornictwo i unikalna technologia Ambilight. To wszystko znajdziemy w nowym telewizorze marki Philips OLED 973, który właśnie pojawił się w sprzedaży. 65-calowy model łączy w sobie ...

Czytaj więcej...

Dom

Odkurzacz bezprzewodowy Philips SpeedPro Max

Innowacyjny odkurzacz Philips SpeedPro Max z nasadką 360º to nowa jakość wśród odkurzaczy bezprzewodowych. Odkurzacz zapewnia szybkie i dokładne bezprzewodowe odkurzanie oraz wyłapuje więcej kurzu i innych zabrudzeń przy każdym ...

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Jajka faszerowane w skorupkach z awokado i pastą z pestkami

Genialny przepis na faszerowane jajka, które zachwycą oryginalnym smakiem i wspaniałym wyglądem. Świetnie nadają się na każdą okazję – sprawdzą się zarówno w codziennym, jak i świątecznym menu. Proponowane danie ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Logitech G prezentuje słuchawki G PRO – profesjonalne rozwią

Logitech G, marka gamingowa należąca do firmy Logitech, ma przyjemność zaprezentować najnowsze słuchawki G PRO, model przeznaczony dla profesjonalistów oraz entuzjastów wirtualnej rozgrywki. Słuchawki te oferują perfekcyjną jakość dźwięku i ...

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Ekspres Saeco PicoBaristo w białej odsłonie

PicoBaristo to w pełni automatyczny ekspres do kawy, który spełni życzenia każdego kawosza. Teraz ten elegancki i inteligentny ekspres dostępny jest także w białym wykończeniu, które idealnie sprawdzi się w ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Premiera „Tomb Raider”

Nieustraszona Lara Croft znowu wyrusza na niebezpieczną ekspedycję. Chcąc odnaleźć ukochanego ojca, będzie musiała stawić czoło wielu przeszkodom i pokonać własne lęki. Ile poświęci młoda dziewczyna, by zrealizować to zadanie? Czy ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Projekt Polonez – sentymentalny powrót do przeszłości Organi

GK Organika to polska firma, która jest producentem m.in. chemii motoryzacyjnej, twórcą polskich płynów hydraulicznych i hamulcowych oraz  największą grupą kapitałową w tej branży. Organika S.A. wspólnie z firmami Custom ...

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Siemens – z miłości do kawy

W marcu swoją premierę miała nowoczesna linia w pełni automatycznych ekspresów ciśnieniowych Siemens EQ.6 plus. Innowacyjne ekspresy marki to nowe możliwości serwowania kawy. Od teraz ulubiony napój – espresso macchiato, ...

Czytaj więcej...

Męska uroda

Braun Series 5

Mężczyznom coraz trudniej skupić się na tym, co najważniejsze – spędzaniu czasu z bliskimi, pracy czy podążaniu za pasjami. Ciągły brak czasu, sprawia, że nie mamy głowy do zadbania o ...

Czytaj więcej...

Moda i styl

Pięć zasad stylu według Cezarego Pazury

Marynarki w szkocką kratę, lekkie chinosy i eleganckie obuwie - to elementy, które idealnie wpływają na wizerunek eleganckiego mężczyzny, zauważa Cezary Pazura. Sprawdźmy, co ambasador marki LAVARD, uważa za stylowe ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

MATEUSZ DAMIĘCKI AMBASADOREM MERCEDES-BENZ GRUPA WRÓBEL

Mateusz Damięcki współpracuje z Mercedes-Benz Grupa Wróbel, jedną z największych w Polsce sieci dealerskich i serwisowych tej prestiżowej marki samochodowej. Znany z wielkiego i małego ekranu aktor, prywatnie jest pasjonatem ...

Czytaj więcej...

Dom

Oczyszczacz powietrza Philips z trybem monitorowania nocą

Nowy oczyszczacz powietrza Philips AC1214 z inteligentnym czujnikiem jakości powietrza wykrywają obecność cząsteczek PM10, PM2,5, a nawet tych o 100 razy mniejszych i w razie potrzeby zwiększają prędkość oczyszczania. Tryb ...

Czytaj więcej...

Męska uroda

Jubileuszowa, limitowana kolekcja zegarków LACOSTE 85 lat zi

Kiedy w 1927 roku słynny francuski tenisista – Rene Lacoste po raz pierwszy pojawił się na korcie z torbą ze skóry aligatora, chyba nikt nie przypuszczał, że za kilka lat ...

Czytaj więcej...

Dom

Minimalizm we wnętrzu – maksimum stylu

Duże, gładkie powierzchnie, minimum aranżacji i proste zabudowy. Minimalizm szturmem wdarł się do wnętrzarskich trendów i nie ma zamiaru ich opuszczać. Jakie rozwiązania zastosować, aby ten styl sprawdzał się jak ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Nowa kolekcja bielizny Gatta Intimate

Zbliżająca się wiosna to moment, kiedy odświeżamy swoją szafę i styl. Nowości potrzebujemy również w szufladzie z bielizną. W związku ze zbliżającym się sezonem wiosna-lato marka Gatta stworzyła nową kolekcję ...

Czytaj więcej...

Męska uroda

Braun zyskała dziś trzech piłkarskich ambasadorów

Braun pomoże europejskim gwiazdom piłki nożnej: Raphaëlowi Varane, Ericowi Dierowi i Romanowi Zobninowi zapanować nad goleniem i stylizacją zarostu. Raphaëla Varane (Real Madryt), Erica Diera (Tottenham Hotspur) i Romana Zobnina ...

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Dwa nowe, unikalne smaki dwa nowe przepisy

Dla wszystkich, którzy starają się dbać o siebie każdego dnia marka Łowicz przygotowała 2 nowe smaki dżemów  – Pigwowiec i Dereń. Oba powstały na bazie roślin znanych i cenionych za ...

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Zaskakujący prezent na Dzień Kobiet i Mężczyzn

Już za kilka dni bo 8 marca hucznie świętowany Dzień Kobiet, a dosłownie dwa dni później, z roku na rok coraz bardziej doceniany Dzień Mężczyzn. Doskonała sposobność do podziękowania najbliższym, ...

Czytaj więcej...
-
+
36

Copyright © 2009-2018 meskimbyc.pl Wszelkie prawa zastrzeżone | mapa strony