Polityka prywatności -

Polityka prywatności

Ochrona prywatności użytkowników portalu. Zapraszamy do zapoznania się z naszą polityką prywatności, która wyjaśnia zasady oraz sposób gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkownikach serwisu internetowego www.meskimbyc.pl.

Przypominamy, że korzystając z naszego serwisu internetowego (www.meskimbyc.pl), wyrażasz zgodę na przyjęcie zasad niniejszej Polityki Prywatności.

Przetwarzanie danych osobowych użytkowników

Dane osobowe użytkowników przechowujemy i przetwarzamy w celu realizacji usług elektronicznych świadczonych na naszych stronach internetowych, w sposób zgodny z wymogami prawa polskiego, w szczególności w zgodzie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204). Dbamy o administracyjne, techniczne i fizyczne zabezpieczenia, aby chronić dane osobowe, znajdujące się w naszym posiadaniu, przed nieautoryzowanym ujawnieniem, wykorzystaniem, zmianą i zniszczeniem. Zbiór zgromadzonych danych osobowych traktowany jest jako wydzielona baza danych, przechowywana na serwerze serwisu w specjalnej strefie bezpieczeństwa, zapewniającej właściwą ochronę.

Zakres udostępniania informacji o użytkownikach

Jako wydawcy serwisu internetowego www.meskimbyc.pl nie przekazujemy, nie sprzedajemy i nie użyczamy zgromadzonych danych osobowych użytkowników innym osobom lub instytucjom, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie użytkownika, lub w wyniku postanowienia sądu, prokuratury, policji lub innego uprawnionego organu państwa, na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań.

Pliki Cookies

W celu umożliwienia użytkownikom zarządzania serwisem internetowym oraz zapewnienia działania niektórych funkcji strony internetowej używamy tzw. cookies (ang. ciasteczka). Używamy tzw. czasowych ciasteczek ["transient cookies"], zwanymi także czasami "ciasteczkami sesyjnymi" ["session cookies"]. Takie "ciasteczko czasowe" to mały plik, który zawiera informacje o użytkowniku i znika, kiedy przeglądarka użytkownika jest zamknięta. Inaczej niż "ciasteczko trwałe" ["persistent cookie"], "ciasteczko czasowe" nie jest przechowywane na twardym dysku użytkownika; jest przechowywane tylko w pamięci ulotnej (RAM), która jest kasowana, kiedy przeglądarka sieciowa zostaje zamknięta. Używamy "ciasteczek czasowych", by na przykład dowiedzieć się, w jaki sposób użytkownik korzysta z naszej strony - dzięki temu możemy poprawić projekt naszego serwisu internetowego. "Ciasteczka czasowe" nie są połączone z żadnymi danymi osobowymi użytkownika, dzięki którym można by było go zidentyfikować. Użytkownik może w każdej chwili wyłączyć w swojej przeglądarce opcję przyjmowania cookies, ale takie wyłączenie uniemożliwi prawidłowy przebieg sesji, a tym samym uniemożliwi poprawne działanie naszego serwisu internetowego.

Nie odpowiadamy za stosowanie cookies na innych stronach internetowych dostępnych dla użytkowników dzięki linkom umieszczonym w naszym serwisie internetowym.

Informacje zawarte w logach dostępowych

Podobnie jak większość wydawców internetowych, zbieramy informacje dotyczące wykorzystania serwisów przez użytkowników oraz ich adresów IP na podstawie analizy logów dostępowych. Informacje te wykorzystywane są w celach technicznych, związanych z administracją serwerów serwisu, jak również w celach analizy statystycznej.

Linki do innych stron internetowych

Na stronach naszego serwisu internetowego możemy umieszczać linki umożliwiające użytkownikom bezpośrednie przejście na inne strony internetowe. Nie odpowiadamy jednak za politykę ochrony prywatności stosowaną przez właścicieli tych stron.

Zmiany w polityce prywatności

Rozwój technologii internetowej, zmiany ustawodawcze w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego mogą wpłynąć na zmiany w polityce prywatności serwisu www.meskimbyc.pl. O wszelkich zmianach poinformujemy bezzwłocznie użytkowników serwisu na stronach internetowych.

Pytania i kontakt

Jeśli chciałbyś, żebyśmy zaktualizowali Twoje dane osobowe albo usunęli Twoje dane osobowe z naszej bazy danych, albo jeśli masz jakieś pytania na temat polityki prywatności w naszym serwisie internetowym, skontaktuj się z nami.

 
  • Smog jest również w Twoim domu

  • SENNHEISER HD 820 WYZNACZAJĄ NOWY STANDARD AUDIOFILSKIEGO BRZMIENIA

  • CZY MĘŻCZYŹNI WOLĄ BLONDYNKI, CZYLI CO KOLOR WŁOSÓW MÓWI O KOBIECIE

  • Samsung Galaxy A8 już w polskiej przedsprzedaży

  • SENNHEISER POSZERZA PORTFOLIO SŁUCHAWEK BLUETOOTH

  • Pielęgnacja ubrań sportowych i outdoorowych

W wolnej chwili

Smog jest również w Twoim domu

Najskuteczniejszym sposobem na ochronę przed zanieczyszczonym powietrzem w domu jest oczyszczacz powietrza. Wybierz model z naturalnym wieloetapowym systemem ...

Czytaj więcej...

Nasze rekomendacje

SENNHEISER HD 820 WYZNACZAJĄ NOWY STANDARD AUDIOFILSKIEGO BR

Sennheiser, podczas targów CES 2018 zaprezentuje nowe zamknięte słuchawki HD 820, które zredefiniują audiofilską jakość brzmienia. Dynamiczne stereofoniczne słuchawki o zamkniętej konstrukcji zapewniają niesamowicie klarowny dźwięk dzięki unikatowej szklanej pokrywie ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

CZY MĘŻCZYŹNI WOLĄ BLONDYNKI, CZYLI CO KOLOR WŁOSÓW MÓWI O K

Wiadomo, że nie należy oceniać książki po okładce i sugerować się wyłącznie wyglądem nowo poznawanej kobiety. Jednak kolor włosów może o nas wiele powiedzieć. Czego możemy się spodziewać spotykając rudą, ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Samsung Galaxy A8 już w polskiej przedsprzedaży

Samsung rozpoczyna przedsprzedaż swojego najnowszego smartfonu Galaxy A8. Model ten wyróżnia się podwójnym przednim aparatem, a także wzornictwem i funkcjami znanymi z flagowców, takimi jak ekran Infinity Display. Klienci, którzy ...

Czytaj więcej...

Nasze rekomendacje

SENNHEISER POSZERZA PORTFOLIO SŁUCHAWEK BLUETOOTH

Firma Sennheiser, światowy lider branży audio, podczas targów CES 2018 pokaże nowe bezprzewodowe dokanałowe słuchawki CX 6.00BT. Nowy model wyróżnia się basowym brzmieniem i minimalizmem: wkładki douszne są połączone jedynie ...

Czytaj więcej...

Bieganie

Pielęgnacja ubrań sportowych i outdoorowych

Druga połowa grudnia to tradycyjnie święta wraz z postanowieniami noworocznymi. Do najpopularniejszych należą poprawa kondycji i sylwetki, przejście na zdrowszy tryb życia, więcej ruchu. Do uprawiania sportu trzeba jednak nie ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Zima na rowerze – zadbaj o sprzęt i komfort jazdy

Przystosowane do warunków ogumienie, regularna konserwacja wrażliwych elementów oraz odporne na wilgoć i mróz oświetlenie. Kręcenie pomimo zimy? Podpowiadamy, jak zadbać o sprzęt i komfort jazdy na mrozie. Śnieg, lód ...

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Migdałowa Mokka na początek nowego roku

Napoje kawowe za sprawą dobrze dobranych dodatków mogą z powodzeniem pełnić funkcję deseru, choć nie zawsze tylko słodkiego. Sprawdź przepis baristy i trenera z Warsaw School Of Coffee, Marcina Kozickiego ...

Czytaj więcej...

Nasze rekomendacje

Philips PerfectCare żelazko dla małych i dużych chłopców

Dorastanie dzieci to trudny temat. Uczenie ich samodzielności również. Jednym z tematów, z którym musimy się zmierzyć to prasowanie. Ponieważ jak to mówią mężczyźni dojrzewają do 6 roku życia potem ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Kto otrzyma prezent od pracodawcy na święta?

53% respondentów deklaruje, że w 2017 roku w ich miejscu pracy organizowane jest spotkanie świąteczne - tak wynika z najnowszego raportu GoldenLine “Święta w polskich firmach”. 53% pracujących Polaków podaje ...

Czytaj więcej...

Nasze rekomendacje

SENNHEISER SET 880 I SET 860 – NOWE SŁUCHAWKI DO TV DLA OSÓB

Firma Sennheiser, wiodący producent najwyższej jakości systemów wspomagania odsłuchu, zaprezentowała nowe stereofoniczne słuchawki do telewizorów – Set 880 oraz Set 860. Urządzenia Set 880 i Set 860 powstały z myślą ...

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Przepisy na koktajle przed i po treningu od Philipsa

Miniblender Philips pozwala przygotowywać koktajle w wygodny sposób w bidonie - bez konieczności przelewania. Wykorzystaj przepisy Agaty Ziemnickiej-Łaskiej, zabierz bidon z koktajlem na drogę i wypij, np. przed lub po ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Jak aktywnie spędzić święta i Nowy Rok?

Święta nieodmiennie kojarzą się z choinką, prezentami i oczywiście pysznymi potrawami, na które czekamy przez cały rok. Dlatego, kiedy zabłyśnie pierwsza gwiazdka zwykle z niecierpliwością zasiadamy do stołu, by kosztować ...

Czytaj więcej...

Recenzje

Gwiezdne Wojny Ostatni Jedi, czy warto pójść?

Ci, którzy z wypiekami na twarzy, jako mali chłopcy oglądali pod koniec lata 70 „Nową Nadzieję” z nadzieją wybrali się na „Ostatniego Jedi”. Cześć z nas na pewno się nie ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Zakupy internetowe w Chinach

Już ponad 2 miliony Polaków robi zakupy przez chińską platformę handlową AliExpress.com. Nie jest to jednak jedyna platforma handlowa, na której można zakupić towar z dostawą do Polski. Nie jest ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Zegarek CASIO – doskonały prezent dla każdego

W świecie zegarków,  Casio to marka owiana kultem. Wielu kojarzy ją bowiem z pierwszym otrzymanym w prezencie czasomierzem, a najwięksi „wyznawcy” pozostają jej wierni przez dziesiątki lat. Fenomen Casio to ...

Czytaj więcej...

Dom

Dlaczego dzieci są szczególnie narażone na zanieczyszczenie

Gdy pojawia się smog lub wyraźnie rośnie stężenie substancji szkodliwych we wdychanym powietrzu, w pierwszej kolejności nasilenie objawów podrażnienia układu oddechowego pojawia się u dzieci. Dlaczego ich młode organizmy są ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

JAK ZA POMOCĄ KOLORU STWORZYĆ ŚWIĄTECZNĄ ATMOSFERĘ?

Wielkimi krokami zbliżają się święta Bożego Narodzenia, a wraz z nimi choinka, kolorowe lampki, łańcuchy i inne świąteczne dekoracje. Często pojawia się także wiele wątpliwości, jak się ubrać na wigilię ...

Czytaj więcej...

Testy

Mysz Logitech G203 pewność i precyzja

Kilka słów wstępu, czyli, po co to wszystko?...

Czytaj więcej...

Męska uroda

Wąstopad przez cały rok - urologiczne FAQ

Przez cały listopad mężczyźni w Polsce i na świecie paradowali z wąsem. Zachęcali w ten sposób do profilaktyki „męskich” chorób. Lekarze apelują jednak, by o nowotworach prostaty i jąder pamiętać ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

7 grzechów turystów w górach

Tylko w pierwszym półroczu 2017 r. ratownicy GOPR interweniowali 856 razy ratując 910 osób. By zbliżająca się zima nie była dla nich równie pracowita, przypominamy 7 błędów popełnianych przez turystów ...

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Przepis na zupę chlebową – pomysłowo, bezglutenowo i w 15 mi

Bardzo pomysłowa i aromatyczna propozycja przepisu na sycącą zupę, która jest gotowa w 15 minut. Proste składniki, krótki czas przygotowania i pyszny efekt końcowy sprawiają, że zupę można wykorzystać w ...

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Kawowe ABC - popularne rodzaje kawy

Sprawdź jak właściwie przygotowywać popularne napoje kawowe, np. latte macchiato, cappuccino, americano czy café au lait i zachwyć się różnorodnością smaków, które możesz przygotować w swoim domu....

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Podstawowe zasady picia i przyrządzania soków i koktajli

Ostatnio bardzo popularne stało się picie soków warzywnych i owocowych. Pewnie często słyszysz o tym jak wspaniały wpływ mają na zdrowie i że naprawdę warto je pić. To wszystko prawda, ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Świąteczne propozycje od firmy Sennheiser

Święta Bożego Narodzenia coraz bliżej. To wyśmienita okazja, by zrobić swoim bliskim wymarzony prezent. Szukając upominków często zwracamy uwagę na najnowsze elektroniczne gadżety. Warto jednak dać ważnej dla nas osobie ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

W Cinema City spotkaj Mikołaja i wygraj wycieczkę do Londynu

W Cinema City prawdziwego Mikołaja zobaczysz nie tylko na dużym ekranie! Z okazji Mikołajek na najmłodszych widzów czekają nie lada niespodzianki! Na spotkanie z prawdziwym Mikołajem z brodą i worem prezentów or...

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Przepisy na mikołajowo - świąteczne przysmaki dla dzieci

Dzieciaki z coraz większą niecierpliwością czekają na poranek 6 grudnia, by przekonać się, jakie niespodzianki Mikołaj przyniósł im w tym roku. Ale nie tylko najmłodsi lubią dostawać prezenty. Sprawmy więc, ...

Czytaj więcej...

W wolnej chwili

Promocja w Logitech!

Już dziś rozpoczyna się grudniowa promocja na wybrane urządzenia firmy Logitech. Wskazane peryferia szwajcarskiego producenta można zakupić w obniżonych cenach. Rabaty są dostępne w wybranych sieciach sklepów z elektroniką użytkową. ...

Czytaj więcej...

Moda i styl

Męski ,,casual friday”, czyli kontrolowany luz

Piątek, zwiastun dwudniowego odpoczynku. Dzień tygodnia, w którym w coraz większej ilości firm praktykuje swobodę w biurowym ubiorze. Przysparza to jednak sporo problemów. Jak nie przesadzić z luzem? Co wybierać ...

Czytaj więcej...

Męska kuchnia

Zupa grzybowa z topinamburem i pierogi przepisy od Krakusa

Wkrótce czekają nas przygotowania do Świąt Bożego Narodzenia. Zanim zasiądziemy przy suto zastawionym stole, musimy spędzić sporo czasu na ucieraniu ciast, krojeniu warzyw czy lepieniu pierogów. W tym gorącym okresie ...

Czytaj więcej...
-
+
36

Copyright © 2009-2016 meskimbyc.pl Wszelkie prawa zastrzeżone | mapa strony