Jajka faszerowane w skorupkach z awokado i pastą z pestkami słonecznika |
Genialny przepis na faszerowane jajka, które zachwycą oryginalnym smakiem i wspaniałym wyglądem. Świetnie nadają się na każdą okazję – sprawdzą się zarówno w codziennym, jak i świątecznym menu. Proponowane danie ma same zalety - jest proste w przygotowaniu, przyrządzane jest z samych wartościowych składników, a do tego jest niezwykle efektowne. Śmiało można serwować je nawet wymagającym gościom, z pewnością podbije podniebienia miłośników tradycyjnej i wegetariańskiej kuchni. Czas przygotowania to zaledwie 30 minut.
CZAS PRZYGOTOWANIA 30 min LICZBA PORCJI 4-5 porcji PRZYGOTOWANIE:
Wskazówka: Jajka należy zdecydowanie przeciąć ostrym, dużym nożem. Ostrożne i delikatne cięcie może pokruszyć skorupki.
Porada: Do przygotowania dania wykorzystaj Pastę z pestkami słonecznika z suszonymi pomidorami i bazylią Well Well
Gotowe! Wszystkiego Smacznego! Well-well.eu Tags:
|